Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Vælg genre
close
 • Antologi (0)
  Billedbog (0)
  Debatbog (0)
  Faglitteratur (0)
  Fotobog (0)
  Graphic novel (0)
  Historiebog (0)
  Håndbog (0)
  Noveller (0)
  Opslagsværk (0)
  Saga & krønike (0)
  Sangbog (0)
  Skuespil (0)
  Tegneserie (0)
  Tidsskrift (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Historie
Venskab
Vælg temaer
close
”Godt i vej” handler om en flok unge i 1960’ernes Nuuk. Litterær opmærksomhed på Grønland må hilses velkommen, men romanen mangler format.
Knap et halvt år efter sin første udgivelse er forlaget Etcetera på banen med en medrivende fransk roman om russisk soldaterliv i 1919.
Munkene fylder meget i Burma, og de repræsenterer nationens samvittighed – men har ikke stemmeret.
Hvorfor indstillede Robert Walser sin forfattervirksomhed og lod sig indlægge på en psykiatrisk anstalt? En schweizisk samtalebog antyder måske et svar.
”I krig over Europa” kan bedst betegnes som et privat fotoalbum.
I det seneste bind af Carl Nielsen-brevudgaven er komponisten på toppen af sin karriere, men også usikker på, hvor han vil hen. •For hans ældre kollega C.F.E. Horneman var en egentlig komponistkarriere derimod kun noget, som han kunne drømme om.
I Anden Verdenskrig mister den jødiske, polske treårige Michael sin familie. Den katolske barnepige Gertruda lover på moderens dødsleje at redde den lille dreng.
En indsigtsfuld bog om to menneskers kærlighed og dannelsen af et museum med en outsider i dansk kunst. •Ved hjælp af private midler og masser af genbrugsmaterialer er det lykkedes at skabe en solid bastion for kultur i det vestlige Danmark.
En ny bog består af Marilyn Monroes notater, sjusket nedkradsede indfald, tilløb til digte og strøtanker. De kredser næsten altid om hendes fornemmelse af uformåenhed.
”Duellen” er et lille mesterstykke i fortællekunst.
Viser 1-10 af 21 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...