Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Roman (6)
Biografi (2)
Antologi (0)
Billedbog (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Socialrealisme
Tro & ånd
Vælg temaer
close
 • Fantasy (0)
  Filosofi (0)
  Humor & satire (0)
  Krig (0)
  Kunst & kultur (0)
  Natur & miljø (0)
  Politik (0)
  Psykologi (0)
  Science fiction (0)
  Venskab (0)
En 18-årig jødisk-amerikansk pige fra Brooklyn blev glødende forelsket i en glamourøs, afghansk mand. Hvad der siden skete, oprulles i et medrivende memoir.
Litteraturprofessoren Thomas Bredsdorff har skrevet sine memoirer. Han er kommet vidt omkring og har truffet spændende mennesker, men hvem han selv er, får vi ikke at vide.
Betty Mahmoody blev verdenskendt for bogen ”Ikke uden min datter”. Nu har datteren skrevet sin version.
I en ny bog fortæller 12 jødiske kvinder deres historie.
Den norske erfaring: To norske bøger i kølvandet på Utøya-massakren – en om sorgen og nødvendigheden af håb, en om statsminister Stoltenberg. Og ikke et ondt ord om Breivik.
Hjertevarm roman om fanatikeren Hans Egede, der ville kristne Grønland, og hustruen, den stærke og forstandige Gertrud Rask.
”Alvorlige mænd” er på alle måder en meget dyb og indsigtsfuld roman om det grundstødte menneskes muligheder og begrænsninger.
Den afghansk-amerikanske Suraya Sadeed er grundlægger af organisationen HTAC (Hjælp Afghanistans Børn). I en ny bog fortæller hun sin historie.
Flannery O'Connors ”The Violent Bear It Away” er allerede etableret som en af amerikansk litteraturs moderne klassikere. Nu, efter 51 år, udkommer den på dansk.
Med ”Indtil din vrede er ovre” (lange krimi-titler er pt. på mode inden for svensk krimi!) har vi den 4. historie om juristen Rebecka Martinsson. Hun har efter nogle heftige advokat-år i Stockholm fundet tilbage til sin fødeegn, det nordsvenske Kiruna.
Viser 1-10 af 13 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...