Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Vælg genre
close
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Politik
Tro & ånd
Vælg temaer
close
Kai Sørlander har skrevet endnu en tankevækkende bog om det rationelle Europa.
Anmeldelse: Ahmed Akkari leverer en dybfølt undskyldning for sit tidligere virke og tager et markant opgør med danske og internationale islamister i en kompromisløs bog.
Ny biografi om Harald Westergaard, der tog initiativ til en række kirkebyggerier, er fremragende og nutidsrelevant historieskrivning.
En rablende selvbiografi af Gud blev ikke solgt overalt i USA. Bogen er er udformet som en lang, småsludrende kommentar til Det Gamle og Det Nye Testamente.
En lille, ny bog stiller skarpt på et afgørende nybrud i danskernes religiøsitet. Desværre er de interessante analyser indimellem salvet med en fad kulturpessimisme.
11 danske forskere har behandlet mange aspekter af livet som muslim i Danmark i de sidste 10 år. Antologiens svaghed er, at alle bygger på den samme præmis.
Tidligere integrationsminister Birthe Rønn Hornbech (V) bruger mange kræfter på at retfærdiggøre sig selv i sin ny erindringsbog.
Præsten Jens Rasmussen korrigerer det hidtil eneste standardværk om dansk kirkehistorie i 1800-tallet.
Tage Voss skaber en ny myte om Moses og jødernes vandring i ørkenen. Beretningen handler om politisk list og religiøst bedrag.
Den libanesiske forfatter Joumana Haddad er vred over mangt og meget i sit hjemland. Det har hun skrevet en bog om.
Viser 1-10 af 52 resultater
1
2
3
4
5
6
>
Vi anbefaler
Loading...