Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Vælg genre
close
 • Billedbog (0)
  Brevsamling (0)
  Digte (0)
  Dokumentar (0)
  Fortællinger (0)
  Fotobog (0)
  Graphic novel (0)
  Historiebog (0)
  Noveller (0)
  Opslagsværk (0)
  Saga & krønike (0)
  Samtalebog (0)
  Sangbog (0)
  Tegneserie (0)
  Tidsskrift (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Moral & etik
Tro & ånd
Vælg temaer
close
Essays: ”Gilead”-forfatteren Marilynne Robinson kritiserer klogt den politiske økonomi og moderne teologer og fremhæver medmenneskelige holdninger som generøsitet og hensynsfuldhed.
En 18-årig jødisk-amerikansk pige fra Brooklyn blev glødende forelsket i en glamourøs, afghansk mand. Hvad der siden skete, oprulles i et medrivende memoir.
Sansevakt skildring af religiøs forkvaklethed og glæden ved nyt tøj fra Illum.
Den portugisiske mester José Saramago kombinerer uhørt elegant prosa og sønderlemmende religionskritik i en fantastisk roman.
Danmark har få intellektuelle kvinder, men Helle Merete Brix er en af dem. Nu har hun udgivet en essaysamling.
Anne-Cathrine Riebnitzskys debutroman er en velfortalt og fascinerende fortælling med både desperation over og håb for Afghanistan.
Ikke alle forholder sig lige kritisk til K.E. Løgstrups etiske betragtninger fra 1950'erne.
En rablende selvbiografi af Gud blev ikke solgt overalt i USA. Bogen er er udformet som en lang, småsludrende kommentar til Det Gamle og Det Nye Testamente.
Johannes H. Christensens prædikensamling bør blive en klassiker for såvel indviede præster og alle uindviede. Anmelderen blev fortryllet af den fhv. sognepræsts evne til at formidle teksten.
»De voldtager deres egne børn. Det hører man hele tiden.« Men er det nok, at det er noget man har hørt? Lars Hedegaard forsøger at uddybe den udtalelse, som han i denne uge blev dømt for.
Viser 1-10 af 35 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...