Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Roman (1683)
Biografi (310)
Historiebog (307)
Erindringer (262)
Debatbog (246)
Digte (136)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Roman: Der er liv og poesi i Karsten Sand Iversens flotte og dristige nye oversættelse af et af verdenslitteraturens mesterværker.
Botanisk: Vel var vi fattige, men derfor behøvede vi ikke være dumme. Ny udgave af det megalomant ambitiøse pragtværk Flora Danica byder på en videnskabelig-æstetisk lystvandring blandt malurt, gråbynke, ulvelav ...
David Wagners dybt originale, selvbiografiske roman om en livstruende leversygdom handler mere om at leve end at dø.
Mesterværk: En flabet knægt bryder sin sociale arv, bliver OL-løber, styrter ned med et bombefly, kommer i nævekamp med hajer, bliver torteret af en supersadist i japansk uniform og ender alligevel med at sejre over sine indre dæmoner. ”Ukuelig” er en usædvanlig bog om en usædvanlig mand.
Genanmeldelse: Robert Graves’ berømte førstehåndsskildringer fra Første Verdenskrig blander realistisk gru med galgenhumor.
Norske Aksel Selmer overrumpler med en lige dele smuk, sælsom og grum historie om det godes vilkår i en ond verden. Det er eminent.
Mens Kina har brugt sine digitale kræfter på overvågning og kontrol, har Sydkorea skabt et økonomisk mirakel med popmusik og kultur. Fascinerende ny bog om landet, der dansede sig fra tredjeverdens-fattigdom til blød magt og rigdom.
Moebius revolutionerede tegneserien i 1980’erne, blandt andet med mastodontværket ”Edenas Verden”, der nu endelig foreligger i samlet udgave på dansk.
Storhed og fald: Den britiske historiker og politiker Tristram Hunt skildrer det nu hedengangne imperium ved at besøge 10 markante tidligere kolonibyer. Det er en fremragende bedrift.
Roman: Læseren ryger straks på krogen, når Fredrik Sjöberg fuldender sin trilogi med den sære historie om en svensk regnormeekspert.
Viser 1-10 af 3774 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...