Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Vælg genre
close
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Natur & miljø
Botanisk: Vel var vi fattige, men derfor behøvede vi ikke være dumme. Ny udgave af det megalomant ambitiøse pragtværk Flora Danica byder på en videnskabelig-æstetisk lystvandring blandt malurt, gråbynke, ulvelav ...
Anmeldelse: Forfatteren Kristian Ditlev Jensen droppede swinging London til fordel for Højer, Christiansfeld og Flensborg. I sin nye kaffebordsbog beretter han veloplagt om marsken, kålpølserne, grænsen og Æ Sproch.
Rune Engelbreth Larsens nye bog er en engageret beskrivelse af den danske naturs brogede historie. Med poetiske nedslag på udvalgte herligheder.
Naturflipperen Eske K. Mathiesen har en enestående fornemmelse for skarnbasser, lærker og andre vigtige skabninger. Nyt, charmende udvalg af hans naturdigte.
Naturhistorie: Indbydende bog om 80 års klima- ændringer i Grønland er ikke blot en spændende historisk beretning, den er også højaktuel.
Indbydende: Naturjournalisten Søren Skovs skildring af 40 områder i Jylland er fremragende formidling og en hyldest til hovedlandets mangfoldige landskab.
Elegant: En svensk insektforsker deler ud af sin viden om fluer af familien Syrrphidae. Resultatet er poetisk, overrumplende og – jo! – elementært spændende.
Yoko Onos nye digtsamling er en sørgelig oplevelse. Borte er Fluxus-bevægelsens stærke billedkraft og innovation, tilbage står en umorsom og banal newage-prædiken.
Endnu en hæsblæsende og effektiv menneskejagt med Robert Langdon. Denne gang er gåden ikke teologisk, men biologisk.
Debutanten Morten Chemnitz ser naturen i øjenhøjde.
Viser 1-10 af 98 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
Vi anbefaler
Loading...