Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Faglitteratur
Vælg genre
close
 • Fotobog  (1)
  Roman  (1)
  Billedbog (0)
  Brevsamling (0)
  Dokumentar (0)
  Erindringer (0)
  Graphic novel (0)
  Håndbog (0)
  Noveller (0)
  Opslagsværk (0)
  Saga & krønike (0)
  Samtalebog (0)
  Sangbog (0)
  Skuespil (0)
  Tegneserie (0)
  Tidsskrift (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Vælg temaer
close
... Men fem essays om etik og pædagogik viser, hvordan hovedet måske kan sættes på igen.
Botanisk: Vel var vi fattige, men derfor behøvede vi ikke være dumme. Ny udgave af det megalomant ambitiøse pragtværk Flora Danica byder på en videnskabelig-æstetisk lystvandring blandt malurt, gråbynke, ulvelav ...
Adam Smiths første og temmelig oversete hovedværk foreligger nu på dansk.
Glas og ramme: En hæderværdig udgivelse af det klassiske vinatlas skæmmes af fejl, men er ikke desto mindre helt uundværlig.
Mens Kina har brugt sine digitale kræfter på overvågning og kontrol, har Sydkorea skabt et økonomisk mirakel med popmusik og kultur. Fascinerende ny bog om landet, der dansede sig fra tredjeverdens-fattigdom til blød magt og rigdom.
Rune Engelbreth Larsens nye bog er en engageret beskrivelse af den danske naturs brogede historie. Med poetiske nedslag på udvalgte herligheder.
Litteraturforskeren Niels Kofoed har præsteret en bog med tolkende referater af mange af Karen Blixens fortællinger. Som de fleste Blixenforskeres konklusioner vil også hans møde modsigelse.
Nietzsches hyldestskrift til sin læremester Schopenhauer er også relevant læsning i dagens Danmark.
Indbydende: Naturjournalisten Søren Skovs skildring af 40 områder i Jylland er fremragende formidling og en hyldest til hovedlandets mangfoldige landskab.
Sprogprofessor Jørn Lund fremstår i sin nye bog som en iagttager med butterfly og knickers og notesbog. I stil med professor Higgins, men uden dennes vilje til at gøre noget ved elendigheden.
Viser 1-10 af 229 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...