Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Antologi
Vælg genre
close
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Vælg temaer
close
Uddannelsessystemet er under forandring med stigende fokus på, hvad der kan vejes og måles. En ny antologi går til modangreb på kompetencetænkning og konkurrencestat.
Anmeldelse: Alle briter kender nationens skyttegravsdigtere. Ny, fornem antologi bringer glemte stemmer ind i den poetiske kanon.
Næste år er det 100 år siden, at danske kvinder fik stemme- og valgret. Jubilæet fejres med et kor af kvindestemmer i en ny antologi.
Antologi: 90 pct. af alle danske forældre sender deres et-årige i vuggestue eller dagpleje. Det er en ringe løsning for barnet, mener syv kvinder, der har valgt hjemmepasning.
Fem danske forfattere fortolker Bibelens mere ukendte historier. Resultatet er ujævnt, men pletvist godt.
Et litterært Greatest Hits-album med Mads Brüggers artikler demonstrerer overbevisende, at han har en af sin generations skarpeste og mest originale penne.
14 tyske noveller fra den tidlige efterkrigstid tematiserer overvejende den nære, syndefulde fortid.
Alt er ved det gamle på Forfatterskolen. Der er langt til feel good-genrerne, heldigvis.
Ny antologi om ulydighed og etik indeholder enkelte læseværdige bidrag, men er domineret af venstrefløjsfloskler. Mange bidrag hylder ukritisk ulydigheden som et projekt til fremme af anstændighed og selvrealisering.
Debatbog: Ny antologi vil frygtelig gerne overbevise om “hate speech”-loves fortræffeligheder, men fremstår som en provinsiel og forudsigelig afliring af udokumenterede påstande.
Viser 1-10 af 82 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
Vi anbefaler
Loading...