Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Roman (4)
Antologi (0)
Billedbog (0)
Biografi (0)
Brevsamling (0)
Debatbog (0)
Digte (0)
  Kunstner
Stieg Larsson
A.J. Kazinski (0)
A.-M. Vedsø O... (0)
A.S. Byatt (0)
Abraham Cahan (0)
Adam Hochschild (0)
Adam Holm (0)
  Temaer
Krimi & mystik
Drama (1)
Samfund (1)
Familie & slægt (0)
Fantasy (0)
Filosofi (0)
Historie (0)
Humor & satire (0)
Klassikere (0)
Krig (0)
Siden Stieg Larssons død har et ufærdigt manus spøgt - der kan muligvis være tale om to.
En samling tekster skrevet af Stieg Larsson er dukket frem i biblioteks-arkiv i Stockholm.
Den afdøde svenske kriminalforfatter ryger til toppen af bestsellerlisten i USA med "Luftkastellet der blev sprængt" - den sidste roman i en trilogi.
Stieg Larssons debutroman ”Mænd der hader kvinder” passer perfekt til Hollywood. Det skriver en anerkendt amerikansk anmelder blot få dage efter, at bogen - til flotte anmeldelser - er udkommet i USA.
Stieg Larssons tredje roman i millenniumtrilogien, ”Luftkastellet der blev sprængt”, er udnævnt til årets bedste skandinaviske krimi.
Stockholms Stadsmuseum vil hen over sommeren arrangere guidede krimiture i hovedstadens centum, der er en del af romanmiljøet i afdøde Stieg Larssons og Jens Lapidus' succeskrimier.
Et næsten færdigt manuskript til en fjerde krimi, som Stieg Larsson efterlod sig ved sin død, vil aldrig blive udgivet, meddeler hans familie.
Den afdøde svenske krimiforfatter Stieg Larssons første roman, ”Mænd, der hader kvinder” er blevet oversat til engelsk. Det har resulteret i et jubelkor fra både amerikanske krimibloggere og de store britiske avisers anmeldere.
Distributøren er løbet tør for nye eksemplarer af Stieg Larssons bestseller ”Luftkastellet der blev sprængt”, så der er lang leveringstid på de billige nettilbud.
Det længe ventede 3. bind i Stieg Larssons krimitrilogi får positive anmeldelser alle vegne. Enkelte tager dog forbehold for bogens længde og politiske korrekthed.
Viser 1-10 af 12 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...