Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Roman (6)
Biografi (2)
Noveller (2)
Antologi (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Moral & etik
Socialrealisme
Samfund (12)
Drama (2)
Politik (1)
Fantasy (0)
Filosofi (0)
Forfatteren Hjalmar Dahl har interviewet bøsser og lesbiske i Grønland og sætter fokus på et tabubelagt problem.
En 18-årig jødisk-amerikansk pige fra Brooklyn blev glødende forelsket i en glamourøs, afghansk mand. Hvad der siden skete, oprulles i et medrivende memoir.
Det er længe siden, at begrebet race blev politisk ukorrekt, men ifølge romanens nigerianske hovedperson, Ifemelu, der emigrerer til USA, er racediskrimination en integreret del af den amerikanske virkelighed. Hun kanaliserer sine rystende erfaringer ud gennem en blog, som hurtigt bliver vanvittigt ...
Chinua Achebe løser ikke korruptionens rådne gåde, men i ”Trives ej længere her” skildrer han tørt smilende, hvordan den langsomt og systematisk æder et retskaffent menneske op indefra.
Der er uafladelige konfrontationer mellem ideologer og pragmatikere i den israelske kibbutz Yekhat i Amos Oz’ nye, eftertænksomme roman.
Çiler Ilhan modtog i 2011 EU’s Litteraturpris for sin barske novellesamling om verdens forfulgte. Bogen er tilegnet dem, der er fordrevet fra deres hjem, deres hjemland, deres krop og deres sjæl.
Bekendelser: Michael Rasmussens biografi er en gysende thriller om et radikalt menneske og et begavet svirp til cykelsportens hykleriske myndigheder. Men selvmedlidenheden irriterer.
Grusomt og uhyre vigtigt opgør med en mor, der ikke magter at være mor.
”Mistro” er en grundig roman om det, som foregår bag de sensationsprægede overskrifter.
Det er ikke sjovt at komme på alderdomshjem, men plejehjemmet Lotte gør sit for at kaste lys over den sidste rejse. Fem beboere optræder i en ny interviewbog om plejehjemmet.
Viser 1-10 af 15 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...