Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Biografi (6)
Roman (6)
Fotobog (1)
Antologi (0)
Billedbog (0)
Brevsamling (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Kunst & kultur
Socialrealisme
Samfund (5)
Historie (2)
Politik (1)
Drama (0)
Familie & slægt (0)
Der var engang, da Emil Zátopeks navn var på alles læber, men i dag kender de færreste den legendariske langdistanceløber. Det råder Jean Echekoz bod på i et fortræffeligt lille eftermæle.
Bodil Steensen-Leth skiller kunst og liv, når hun portrætterer komponisten Rued Langgaard. Resultatet er, at den blændende begavelse fremstår som en utålelig særling.
Christiane F. afmytologiserer sig selv i sin selvbiografi – og begår undervejs et raskt karaktermord på sin gamle helt, David Bowie.
Fodbold: Michael Laudrup er Danmarks største ikke-royale ikon. Grundig og vellykket biografi behandler den anstændige legendes første 13 år som træner.
Niels Barfoed har skrevet en fængslende og bevægende, men også partisk biografi om Knud W. Jensens første hustru, Benedicte Hergel.
Pinlig biografi forsøger at sætte Peter Graulund op på en piedestal, men ender i stedet som en skamstøtte.
Portræt: Den danske journalist Peter Banke har skrevet en grundig biografi om den kun 21-årige fodboldstjerne Neymar. Hovedpersonens historie er fascinerende, men fortællingen får desværre aldrig vinger.
Ny bog om engelsk hooliganisme er rodet, men interessant. Fodboldens voldelige slagsbrødre tages alvorligt – måske lidt for alvorligt.
Underholdende roman om to kvinder, der bedrager det litterære Sverige.
Den britisk-canadiske journalist Tom Rachmans debutroman ”De ufuldkomne” er en særdeles velskrevet kollektivroman om en avisredaktion i Rom.
Viser 1-10 af 13 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...