Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Vælg genre
close
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Socialrealisme
Jakob Aahauge debuterer med 15 ultrakorte fortællinger om et menneske uden mål eller retning. Det er både godt og skidt.
Anders Bo Rasmussens bog om danske skæbner i Den Amerikanske Borgerkrig er velskrevet og grundigt researchet.
Efter Første Verdenskrig gik alle værdier af led, og troen på det gode kom til at virke som en forældet drøm. Céline beskriver i sin berømmede roman, hvordan et ødelagt menneske gebærder sig i en ødelagt verden.
David Wagners dybt originale, selvbiografiske roman om en livstruende leversygdom handler mere om at leve end at dø.
Mesterværk: En flabet knægt bryder sin sociale arv, bliver OL-løber, styrter ned med et bombefly, kommer i nævekamp med hajer, bliver torteret af en supersadist i japansk uniform og ender alligevel med at sejre over sine indre dæmoner. ”Ukuelig” er en usædvanlig bog om en usædvanlig mand.
En underfundig og letlæst roman om et alvorligt emne: de uhyggelige narkokarteller i Mexico.
Det var ikke kun politibetjente, politiske fanger og jøder, der blev sendt i kz-lejre under Besættelsen, men også kriminelle og arbejdsløse. De oversete ofre for nazismen får nu deres historie fortalt.
Det er ikke ofte, der udgives bøger af slovenske forfattere i Danmark, men man bør absolut unde sig tid til at læse Nataša Krambergers indtagende roman om en ung kvinde fra eks-Jugoslavien.
Norske Aksel Selmer overrumpler med en lige dele smuk, sælsom og grum historie om det godes vilkår i en ond verden. Det er eminent.
Historie: Lystløgner, krigshelt, slubbert, hædersmand eller bedrager? Flemming B. Muus er modstandskampens allermest omstridte skikkelse. Sven Ove Gades biografi føjer nyt til billedet af patrioten, der blev landsforvist.
Viser 1-10 af 333 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...