Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Roman
Biografi (2)
Antologi (0)
Billedbog (0)
Brevsamling (0)
Debatbog (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Selvudvikling
Vælg temaer
close
Efter Første Verdenskrig gik alle værdier af led, og troen på det gode kom til at virke som en forældet drøm. Céline beskriver i sin berømmede roman, hvordan et ødelagt menneske gebærder sig i en ødelagt verden.
Spanske Jesús Carrasco går i den store mesters fodspor med en simpel og vidunderligt velskrevet fortælling om en knægt på flugt.
Mette Jensen Hayles debuterer med et brag af en bog – knugende, kulsort og stedvis meget sexet.
Forfatteren, der engang hed Claus Beck-Nielsen, har i kvindeskikkelse skrevet en smuk og meget melankolsk roman om alt det, der ikke blev til noget.
Genanmeldelse: ”Jørgen Stein” er Jacob Paludans berømte besyngelse af overgangen fra en bedre verden af i går til en værre af i dag. Under det gammelmodige bobler den groteske humor og forventningerne om det nye, der skal følge.
En hårdkogt tøs har hovedrollen i et poetisk kammerstykke, der bevidst bringer mindelser om Saint-Exupérys elskede klassiker.
Genanmeldelse: E.E. Cummings’ roman ”The Enormous Room” (1922) er en sær blanding af dagbog, erindringer og selvbiografi. Det er en moderne variant af temaet fra Bunyans klassiker ”The Pilgrim’s Progress”.
Gerd Laugesen cementerer sin position som en af sin generations bedste og mest opfindsomme fortællere med den lille, tætte roman ”Plet”.
Formidabel roman om en ung kvindes selvudslettende og angstfyldte tilværelse ved den franske riviera i vintersæsonen.
Christina Hesselholdt skriver med overskud om underskud i den generøse og kloge ”Agterudsejlet”.
Viser 1-10 af 105 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...