Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Roman (105)
Biografi (17)
Digte (12)
Noveller (11)
Essays (4)
Vælg genre
close
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Selvudvikling
Vælg temaer
close
Efter Første Verdenskrig gik alle værdier af led, og troen på det gode kom til at virke som en forældet drøm. Céline beskriver i sin berømmede roman, hvordan et ødelagt menneske gebærder sig i en ødelagt verden.
Spanske Jesús Carrasco går i den store mesters fodspor med en simpel og vidunderligt velskrevet fortælling om en knægt på flugt.
David Foster Wallace var James Joyce, Jackson Pollock, Woody Allan og Frank Zappa i én person. Læs hans gribende reportager.
Pia Juul er en klippe af papir. Hendes nye digte er anfægtende, morsomme, kokette og uafviselige.
Mette Jensen Hayles debuterer med et brag af en bog – knugende, kulsort og stedvis meget sexet.
Forfatteren, der engang hed Claus Beck-Nielsen, har i kvindeskikkelse skrevet en smuk og meget melankolsk roman om alt det, der ikke blev til noget.
Genanmeldelse: ”Jørgen Stein” er Jacob Paludans berømte besyngelse af overgangen fra en bedre verden af i går til en værre af i dag. Under det gammelmodige bobler den groteske humor og forventningerne om det nye, der skal følge.
Ved tilfældighedernes spil nåede den østtyske teolog Joachim Gauck det højeste embede i Tyskland. Hans velskrevne erindringsbog er klog og spændende læsning.
En hårdkogt tøs har hovedrollen i et poetisk kammerstykke, der bevidst bringer mindelser om Saint-Exupérys elskede klassiker.
Genanmeldelse: E.E. Cummings’ roman ”The Enormous Room” (1922) er en sær blanding af dagbog, erindringer og selvbiografi. Det er en moderne variant af temaet fra Bunyans klassiker ”The Pilgrim’s Progress”.
Viser 1-10 af 176 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...