Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Science fiction
Vælg temaer
close
Margaret Atwoods science fiction-troldspejl udøver civilisationskritik med rigtige meninger og – heldigvis – en forløsende humor.
Moebius revolutionerede tegneserien i 1980’erne, blandt andet med mastodontværket ”Edenas Verden”, der nu endelig foreligger i samlet udgave på dansk.
Salman Rusdies første roman, ”Grimus”, fra 1975 er en eksistentiel allegori, men uden det senere forfatterskabs verbale elegance.
Morten Leth Jacobsen får aldrig sin beskrivelse af jordens undergang til at svinge i takt med temaets alvorlige karakter og bundløse dybde.
Anmeldelse: Hvis De kun skal læse én apokalyptisk videnskabs-thriller i år, så lad det blive ”Effekten af Susan”.
Læsetiden flyver, når Stephen King kombinerer kontrafaktuel historieskrivning med moderne fysik i sin nye tidsrejse-roman.
Kaspar Colling Nielsens nye, sært fabulerende roman handler om en forestående dansk borgerkrig. Idéerne er mange, men hovedpersonens liv bliver for kedeligt i længden.
Science fiction: Veldrejede historier, charmerende anakronismer og ægte begejstring for naturvidenskabens muligheder. Brug sommeren til at stifte bekendtskab med de glemte science fiction-historier fra mesterdetektivens far.
Adam Smiths kritik af det naive menneskesyn er lige så frisk og aktuel som i 1776. Læs den nye danske oversættelse sideløbende med Kapitalen.
Ny science fiction-thriller fra dansk-briten Liz Jensen.
Viser 1-10 af 38 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...