Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Samtalebog
Biografi (2)
Antologi (1)
Billedbog (0)
Brevsamling (0)
Debatbog (0)
Digte (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Selvudvikling
Den tidligere chefredaktør Camilla Lindemann og datteren Caroline har truffet forskellige livsvalg. Det er der kommet en samtalebog ud af.
Lars Nørby Johansen har haft en usædvanlig ledelseskarriere. I en ny bog fortæller han til Kathrine Lilleør om at være ét med Falck og om den rastløshed og de omkostninger, topjobbet også bragte med.
Samtalebog: En ambitiøs bog med Lars von Trier handler mindst lige så meget om samtalen som om von Trier. For slet ikke at tale om hans film.
”Krigens ansigt” vidner om sammenhold i felten, om en anden virkelighedsforståelse end derhjemme og om sår på sjælen efter hjemkomsten.
En vellykket samtalebog med filmmanden Mogens Rukov.
Inspirerende interviewantologi om dannelsesbegrebets rummelighed - og nødvendighed. Det er svært med, men umuligt uden.
Biografaktuelle Woody Allen fortæller åbenhjertigt om sig selv, men privatlivet holdes udenfor.
Politidirektør Hanne Bech Hansen og chefredaktør Camilla Lindemann tilhører kategorien kvinder-med-magt. I en ny samtalebog fortæller de om livsvalg og om vejen til hjørnekontoret.
En samtale mellem to professionelle socialdemokrater, som trods gode tilløb aldrig rigtigt kommer ud af affyringsrampen.
Bettina Wøhlk har skrevet en samtalebog, der lyder den svært kække og temmelig ”Sex and the City”-agtige titel ”Fyrre Fan-Fucking-Tastic!” og handler om den lidet interessante problematik at fylde 40 år.
Viser 1-10 af 11 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...