Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Samtalebog
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Vælg temaer
close
Henrik Nordbrandt hyggesnakker med journalisten Jens Winther.
Den tidligere chefredaktør Camilla Lindemann og datteren Caroline har truffet forskellige livsvalg. Det er der kommet en samtalebog ud af.
På trods af de åbenlyser modsætninger mellem astronomen Anja C. Andersen og teologen Anna Mejlhede sker der ikke så meget i samtalebogen mellem dem.
Hvordan er det at miste sin ægtefælle og stå alene tilbage med ansvaret for mindreårige børn? En ny bog giver en række svar.
Hvorfor indstillede Robert Walser sin forfattervirksomhed og lod sig indlægge på en psykiatrisk anstalt? En schweizisk samtalebog antyder måske et svar.
En ny interviewbog fortæller om en dansk soldat, der udsendes til Afghanistan. Det er ikke krigslitteratur, hvor man mærker gløden og spændingen, da det hele skildres af en journalist på anden hånd.
Forfatter Kristian Ditlev Jensen og retsmediciner Jørgen Lange Thomsens nye samtalebog handler om døden. Deres intention er at tale i en mere fri tone og finde et nyt sprog for at komme tabuet til livs på, men det lykkes ikke.
Den svenske digter Gunnar Ekelöf belyses fra mange sider i en bog på 445 sider.
En ny bog indeholder et udvalg af de artikler, som Stieg Larsson selv så som sit hovedanliggende: Artikler baseret på dybdeborende journalistik. Kirsten Jacobsen har begået en ny samtalebog med Henning Mankell.
Lars Nørby Johansen har haft en usædvanlig ledelseskarriere. I en ny bog fortæller han til Kathrine Lilleør om at være ét med Falck og om den rastløshed og de omkostninger, topjobbet også bragte med.
Viser 1-10 af 49 resultater
1
2
3
4
5
>
Vi anbefaler
Loading...