Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Vælg genre
close
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Politik
Samfund
Anmeldelse: Qvortrups selvbiografi er underholdende medie- og selvkritisk læsning, men hans forsøg på at fremstå uskyldig i Se & Hør-sagen overbeviser ikke.
Puk Damsgaard har oplevet krigen i Syrien på nærmeste hold og beretter illusionsløst og informativt om sine oplevelser og menneskeskæbner.
Rigets fremtid: Martin Breum formår sobert og levende at gengive den ophedede debat om Grønlands løsrivelse eller fortsatte forbliven i rigsfællesskabet.
Adam Smiths første og temmelig oversete hovedværk foreligger nu på dansk.
Det Konservative Folkeparti er i dyb krise. En ny bog fortæller historien om, hvordan det kunne gå så galt.
Hun fortæller om krig og stoffer og nætter med Leonard Cohen, men danser på overfladen i sine erindringer.
Hillary Clintons ministererindringer er alt for hensynsfulde og langtrukne og kommer aldrig under huden på hovedpersonen.
Mens Kina har brugt sine digitale kræfter på overvågning og kontrol, har Sydkorea skabt et økonomisk mirakel med popmusik og kultur. Fascinerende ny bog om landet, der dansede sig fra tredjeverdens-fattigdom til blød magt og rigdom.
Andet bind i Jens Henrik Jensens Danehof-trilogi er en hæsblæsende menneskejagt, hvor konspirationer og veteranpolitik går op i en højere enhed.
Direktør Ole T. Krogsgaard argumenterer overbevisende for, at vort samfund er i færd med at administrere sig ihjel. Man må håbe, at de folkevalgte vil læse med.
Viser 1-10 af 468 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...