Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Noveller
Antologi (3)
Billedbog (0)
Biografi (0)
Brevsamling (0)
Debatbog (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Samfund
Vælg temaer
close
Søren Linds modbydeligt velskrevne noveller føles som at få stukket en finger i halsen.
Ida Jessen og Gudrun Jessen har igen på den smukkeste vis oversat den uovertrufne Alice Munro, der skriver om livet, som vi kender det og ikke kender det.
Maja Elverkilde når vidt omkring i sine menneskekyndige noveller, der folder sig ud i fantasifulde variationer over kendte tematikker.
”Åben himmel” skildrer genkendelige mennesker i genkendelige miljøer i et genkendeligt Danmark. Ikke uden evner, men for glat.
Knud Holst er blevet reddet fra glemslen af hans datters læsersucces ”Knud den store”. Heldigvis, for hans noveller fra 1960’erne til 1990’erne fortjener ny interesse.
Lars Holmgaard Jørgensens komplekse noveller giver et veldrejet indblik i totalitære livsopfattelser.
Peder Frederik Jensens noveller kører på skinner. Det er godt.
Çiler Ilhan modtog i 2011 EU’s Litteraturpris for sin barske novellesamling om verdens forfulgte. Bogen er tilegnet dem, der er fordrevet fra deres hjem, deres hjemland, deres krop og deres sjæl.
Yiyan Lis novelledebut fra 2005 viser en forfatter, der allerede skriver selvsikkert og vidende om den moderne kinesers store kriser og dilemmaer.
Der er så meget, der kan gå i stykker i et lille menneske. Den unge nordmand Ingvild H. Rishøis overgangsfortællinger er litteratur af den mest graciøse og indsigtsfulde slags.
Viser 1-10 af 56 resultater
1
2
3
4
5
6
>
Vi anbefaler
Loading...