Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Historiebog
Vælg genre
close
 • Essays  (1)
  Fotobog  (1)
  Billedbog (0)
  Brevsamling (0)
  Digte (0)
  Fortællinger (0)
  Graphic novel (0)
  Håndbog (0)
  Noveller (0)
  Roman (0)
  Saga & krønike (0)
  Samtalebog (0)
  Sangbog (0)
  Skuespil (0)
  Tegneserie (0)
  Tidsskrift (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Samfund
Vælg temaer
close
30 rigtig slemme danske katastrofer i det forrige århundrede skildres omhyggeligt af eksperten i den slags, historikeren Rasmus Dahlberg.
Adam Smiths første og temmelig oversete hovedværk foreligger nu på dansk.
Det Konservative Folkeparti er i dyb krise. En ny bog fortæller historien om, hvordan det kunne gå så galt.
Lystigt: Psykoanalytikeren William Reich satte sig betydelige spor i Danmark, da han i 1933 stiftede gruppen Dansk Sexpol. Bogen om den seksuelle revolutions frontløbere er et stykke svært velskrevet historieformidling.
Storhed og fald: Den britiske historiker og politiker Tristram Hunt skildrer det nu hedengangne imperium ved at besøge 10 markante tidligere kolonibyer. Det er en fremragende bedrift.
Udland: Nato-medlem, brobygger, økonomisk højdespringer. Tyrkiet er en væsentlig spiller på den internationale scene, og vil man blive klogere på det selvsikre land, er Soner Cagaptays bog et godt sted at begynde.
Frédéric Bruns mor overlevede Auschwitz-Birkenau, da Josef Mengele skånede hendes liv. Men hvorfor talte hun aldrig om opholdet? Formidabel bog om tab og forsoning.
Byliv: En klassiker om de gamle arabiske storbyer udgives på dansk, mens militser, klaner og jihad-grupper smadrer Mellemøsten igen.
Luftfartens historie rummer ikke kun flyudvikling og pilotudfordringer, men også stewardesser. Nu får vi deres historie.
Vikinger: Historie og arkæologi går op i en højere enhed i denne velskrevne populærvidenskabelige, flot illustrerede bog.
Viser 1-10 af 179 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...