Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Debatbog
Vælg genre
close
 • Billedbog (0)
  Brevsamling (0)
  Digte (0)
  Fortællinger (0)
  Fotobog (0)
  Graphic novel (0)
  Noveller (0)
  Opslagsværk (0)
  Roman (0)
  Saga & krønike (0)
  Samtalebog (0)
  Sangbog (0)
  Skuespil (0)
  Tegneserie (0)
  Tidsskrift (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Samfund
Vælg temaer
close
Rigets fremtid: Martin Breum formår sobert og levende at gengive den ophedede debat om Grønlands løsrivelse eller fortsatte forbliven i rigsfællesskabet.
Direktør Ole T. Krogsgaard argumenterer overbevisende for, at vort samfund er i færd med at administrere sig ihjel. Man må håbe, at de folkevalgte vil læse med.
Turbofinans: Aktier handles på fraktioner af et øjeblik, og selv trænede aktiehandlere forstår faktisk ikke, hvad der foregår. Ny bog beskriver hvordan.
Linda Koldau sætter fokus på et fænomen, der hærger den offentlige sektor: New Public Management. Det er grundigt og vigtigt.
Journalisten og forfatteren Gretelise Holms anden erindringsbog er endnu bedre end den første.
Debat: Nuancering er ikke David Gress’ sag i en ny bog om EU, for »det ville gøre læsningen ulidelig«. Den kan nu også blive hæmmet af manglende nuancering.
Malcolm Gladwells fortællinger om underhundens overraskende styrker, og hvordan modgang kan skabe imponerende fremskridt, er videnskabsformidling, når det er allerbedst.
Overvågning: Glenn Greenwalds detaljerede og fascinerende indblik i de amerikanske overvågningsprogrammer skæmmes af en selektiv tilgang og ukritisk glorificering.
Lene Andersen har mange og vidtløftige visioner for, hvordan en bedre verden kunne se ud, men ignorerer det lavpraktiske bøvl med at udtænke en politisk realiserbar vej dertil.
Er den danske velfærdsstat blevet til alles kamp mod alle? Det mener økonom Henrik Christoffersen. Vi overså, at mennesker udplyndrer hinanden, hvis de får muligheden for det.
Viser 1-10 af 225 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...