Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Antologi
Vælg genre
close
 • Billedbog (0)
  Biografi (0)
  Brevsamling (0)
  Digte (0)
  Dokumentar (0)
  Faglitteratur (0)
  Fotobog (0)
  Graphic novel (0)
  Håndbog (0)
  Opslagsværk (0)
  Roman (0)
  Saga & krønike (0)
  Sangbog (0)
  Skuespil (0)
  Tegneserie (0)
  Tidsskrift (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Samfund
Vælg temaer
close
Uddannelsessystemet er under forandring med stigende fokus på, hvad der kan vejes og måles. En ny antologi går til modangreb på kompetencetænkning og konkurrencestat.
Næste år er det 100 år siden, at danske kvinder fik stemme- og valgret. Jubilæet fejres med et kor af kvindestemmer i en ny antologi.
Antologi: 90 pct. af alle danske forældre sender deres et-årige i vuggestue eller dagpleje. Det er en ringe løsning for barnet, mener syv kvinder, der har valgt hjemmepasning.
Et litterært Greatest Hits-album med Mads Brüggers artikler demonstrerer overbevisende, at han har en af sin generations skarpeste og mest originale penne.
14 tyske noveller fra den tidlige efterkrigstid tematiserer overvejende den nære, syndefulde fortid.
Ny antologi om ulydighed og etik indeholder enkelte læseværdige bidrag, men er domineret af venstrefløjsfloskler. Mange bidrag hylder ukritisk ulydigheden som et projekt til fremme af anstændighed og selvrealisering.
Debatbog: Ny antologi vil frygtelig gerne overbevise om “hate speech”-loves fortræffeligheder, men fremstår som en provinsiel og forudsigelig afliring af udokumenterede påstande.
Det ekstremt korte novelleformat klæder helt unge forfatterspirer, der er allerbedst, når de forholder sig til en verden, de selv kender til.
Den første utopi kan nu læses i ny, frisk oversættelse.
Ny antologi om ungdommens vanskeligheder sætter sig mellem to stole og når ikke i mål med sit projekt.
Viser 1-10 af 57 resultater
1
2
3
4
5
6
>
Vi anbefaler
Loading...