Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Historiebog
Biografi (1)
Antologi (0)
Billedbog (0)
Brevsamling (0)
Debatbog (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Samfund
Historie (14)
Krig (5)
Politik (5)
Drama (0)
Familie & slægt (0)
Danmarkshistorien rummer især historier om store mænd og deres bedrifter. En ny bog med et halvt hundrede kvindeportrætter sætter sig for at rette op på kønsubalancen.
”Legenden om Denmark” forsøger både at tegne et portræt af en person, et justitsmord og en myte, men gør ingen af delene overbevisende.
Maria Giacobbes oplevelser i Nordkorea er lige så bizarre som alle andre historier fra paria-nationen, men bogen bringer ikke meget nyt.
Modstandskamp: ”John” er et sobert, fritskrabet portræt af en både ukompliceret og sammensat helt.
Bent Blüdnikows historie om faderens flugt er vellykket, men hans bog om jødeaktionen i 1943 mangler fokus. Forfatteren viderebringer en gammel fejlopfattelse.
Grundig og velskrevet bog om borgerkrigen, der blev ouverturen til Anden Verdenskrig. Men trods forlagets reklametekst er bogen ikke den første af sin art.
En politisk korrekt bog om dengang, der blev udstillet mennesker i Zoologisk Have. Det handlede mest om at se på de fremmede, mens de forrettede deres banale daglige sysler.
Lone Kühlmann har begået en grundig og interessant, men desværre også forudsigelig bog om skønhedsindustrien.
Historien om ødelæggelsen af Warzawas zoo under Anden Verdenskrig bevæger sig i et grænseområde mellem fakta, fiktion og populærvidenskab.
Grundig redegørelse for betydningen af vandet i Skjern Å og andre steder.
Viser 1-10 af 15 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...