Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Roman (809)
Debatbog (218)
Historiebog (169)
Biografi (138)
Erindringer (121)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Samfund
Overvågning: Glenn Greenwalds detaljerede og fascinerende indblik i de amerikanske overvågningsprogrammer skæmmes af en selektiv tilgang og ukritisk glorificering.
Marianne Jørgensen går modigt i kødet på de svære emner i sin hyperrealistiske samlivsroman fra den jyske muld.
Klaus Rifbjergs nye digte inviterer læseren med på rejse. Med flyvemaskine over et svundent København, med tog gennem erindringen, med ord gennem kroppen.
Lene Andersen har mange og vidtløftige visioner for, hvordan en bedre verden kunne se ud, men ignorerer det lavpraktiske bøvl med at udtænke en politisk realiserbar vej dertil.
Sally Gardner skriver personlig og vedkommende ungdoms-sci-fi.
Maise Njor klummer stadig løs i langform og har skrevet en virkelig dårlig bog om sig selv.
Næste år er det 100 år siden, at danske kvinder fik stemme- og valgret. Jubilæet fejres med et kor af kvindestemmer i en ny antologi.
”Altings begyndelse” må være en værkende ligtorn under den velplejede svenske velfærdsfod, og Karolina Ramqvist bekræfter hermed sit ry som en væsentlig svensk samfundsdebattør.
En velplukket buket af gamle kontaktannoncer, bekendtgørelser og reklamer er både underholdende og lejlighedsvist rørende.
Den norske historiker Tore Skeies signalement af 1300-tallets Norden er et spændende indblik i det øverste lag af samfundet.
Viser 1-10 af 2022 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...