Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Roman (775)
Debatbog (212)
Historiebog (161)
Biografi (136)
Erindringer (120)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Samfund
I 1919 sejles en flok japanske kvinder til Amerika. I lommen har de fotografier af deres kommende ægtemænd, men intet lever op til forventningerne.
Livsstil: ”Sex. Tre bogstaver. Tusind spørgsmål.” Denne underoverskrift rummer meget fint indholdet i en virkelig vellykket bog om sex henvendt til unge.
Peder Frederik Jensens noveller kører på skinner. Det er godt.
Eva Tind, der selv er adoptivbarn fra Nordkorea, har skrevet en roman om en kvinde, der rejser tilbage for at finde sin historie og sig selv.
Bertolt Brechts hustru har inspireret Lis Vibeke Kristensen til at skrive en roman om forbudt kærlighed i det tidligere Østtyskland.
Gennem 40 år har Hans Jørgen Brøndum på sine egne betingelser og af ren lyst drevet sit forlag kreativt og med selvfølgelige krav om kvalitet.
Der er uafladelige konfrontationer mellem ideologer og pragmatikere i den israelske kibbutz Yekhat i Amos Oz’ nye, eftertænksomme roman.
Mat og intetsigende bog med interview med præster og teologer om deres forhold til medierne.
Erindringer: Wendy Law-Yones far blev smidt i fængsel af de burmesiske generaler, fordi han skrev kritiske artikler om styret. Nu har datteren skrevet sine erindringer, som giver et vigtigt indblik i landet, der i disse år tager Bambi-skridt mod åbenhed og demokrati.
Filosofi: Bind 5 af Platons samlede værker egner sig fortrinligt til en debat om samfund og politik, også selv om han tog fejl.
Viser 1-10 af 1953 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...