Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Roman
Vælg genre
close
 • Essays  (1)
  Antologi (0)
  Billedbog (0)
  Debatbog (0)
  Fotobog (0)
  Graphic novel (0)
  Historiebog (0)
  Håndbog (0)
  Opslagsværk (0)
  Saga & krønike (0)
  Samtalebog (0)
  Sangbog (0)
  Skuespil (0)
  Tidsskrift (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Roman: Der er liv og poesi i Karsten Sand Iversens flotte og dristige nye oversættelse af et af verdenslitteraturens mesterværker.
David Wagners dybt originale, selvbiografiske roman om en livstruende leversygdom handler mere om at leve end at dø.
Genanmeldelse: Robert Graves’ berømte førstehåndsskildringer fra Første Verdenskrig blander realistisk gru med galgenhumor.
Norske Aksel Selmer overrumpler med en lige dele smuk, sælsom og grum historie om det godes vilkår i en ond verden. Det er eminent.
Roman: Læseren ryger straks på krogen, når Fredrik Sjöberg fuldender sin trilogi med den sære historie om en svensk regnormeekspert.
Fremragende: Al den falskhed! Daniel Kehlmanns nye roman er en tragikomisk fortælling, hvor krisen ituslår alle Vestens livssfærer i en flamboyant urkatastrofe.
Genanmeldelse: Ernst Glaeser skildrer i sin generationsroman ”Årgang 1902” mesterligt det mentale omsving i Tyskland i løbet af Den Første Verdenskrig.
Genanmeldelse: Erich Maria Remarques berømte roman står stærkt den dag i dag. Den er en krast realistisk skildring af Første Verdenskrigs rædsler, men også dens sjælelige lidelser, melankoli og oplevelsen af fortabelse og hjemløshed fastholdes desillusioneret – suppleret med morbid humor.
Genanmeldelse: Frontlivets eksistentielle vilkår sensitivt beskrevet i måske den fineste af alle romaner om Første Verdenskrig, Frederic Mannings oversete ”Her Privates We”.
Roman: John Williams’ glemte mesterværk fra 1965 er endelig kommet til ære og værdighed igen. Læs den!
Viser 1-10 af 1683 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...