Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Vælg genre
close
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Psykologi
Samfund
Christina Hesselholdt genudgiver fortællinger om familien som drøm og realitet.
Lystigt: Psykoanalytikeren William Reich satte sig betydelige spor i Danmark, da han i 1933 stiftede gruppen Dansk Sexpol. Bogen om den seksuelle revolutions frontløbere er et stykke svært velskrevet historieformidling.
Dy Plambeck har skrevet en tæt og stærk roman om, hvad krig gør ved soldater.
Historikeren Henrik Jensens kulturhistoriske gennemgang af Første Verdenskrig er en lille, skarp og intellektuelt stimulerende bog om en stor katastrofe, som stadig præger os.
Selv store genier kan have skeletter i skabet, og hvis Goce Smilevski havde været lidt mere forfatter og lidt mindre forsker, ville historien om Freuds søster Adolfine givetvis have fænget. Nu er der for meget fyld og for lidt essens.
Anmeldelse: Åsne Seierstads grundige og romanlignende beretning om Breivik og hans ofre udstiller mest af alt misforholdet mellem en narcissists megalomane fantasier og den ufattelige tragedie, som blev deres konsekvens.
Den argentinske forfatter César Aira lovprises af læsere over hele verden, men hans nyeste roman på dansk er en flad oplevelse.
Knud Holst er blevet reddet fra glemslen af hans datters læsersucces ”Knud den store”. Heldigvis, for hans noveller fra 1960’erne til 1990’erne fortjener ny interesse.
Lars Kjædegaards sjette krimi er upåtrængende professionel, og som sædvanlig er han en stille fryd at læse.
Hew Strachans bog om Første Verdenskrig er i format et lille mesterværk og formidlingsmæssigt et stort.
Viser 1-10 af 128 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...