Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Roman
Biografi (1)
Antologi (0)
Billedbog (0)
Brevsamling (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Politik
Vælg temaer
close
Andet bind i Jens Henrik Jensens Danehof-trilogi er en hæsblæsende menneskejagt, hvor konspirationer og veteranpolitik går op i en højere enhed.
Der var engang, da Emil Zátopeks navn var på alles læber, men i dag kender de færreste den legendariske langdistanceløber. Det råder Jean Echekoz bod på i et fortræffeligt lille eftermæle.
Jakob Melanders opus 2 er storby-krimi lige efter bogen, men med ambitioner om lidt mere.
Det er længe siden, at begrebet race blev politisk ukorrekt, men ifølge romanens nigerianske hovedperson, Ifemelu, der emigrerer til USA, er racediskrimination en integreret del af den amerikanske virkelighed. Hun kanaliserer sine rystende erfaringer ud gennem en blog, som hurtigt bliver vanvittigt ...
Lotte og Søren Hammers nyeste krimi-opus langer ud efter manglende dansk omsorg for nationens krigsveteraner.
Michael Connellys nyeste krimi om retfærdighedens vogter Harry Bosch handler om korruption i det offentlige og det private.
Anmeldelse: Når forlaget kalder Hans Davidsen-Nielsens skønlitterære debutbog ”roman” og ikke ”krimi”, er det nok i erkendelse af, at den brede genrebetegnelse er ganske dækkende for en historie, der ikke rigtigt kan bestemme sig for, hvad den vil.
Anmeldelse: Daniel Silvas nyeste historie om den israelske hemmelige agent Gabriel Allon kombinerer litterær højspænding og geopolitisk analyse.
Bertolt Brechts hustru har inspireret Lis Vibeke Kristensen til at skrive en roman om forbudt kærlighed i det tidligere Østtyskland.
Jógvan Isaksen udfordrer politik og seksualitet i sin nye Færø-krimi.
Viser 1-10 af 145 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...