Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Debatbog (5)
Roman (2)
Biografi (1)
Antologi (0)
Billedbog (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Natur & miljø
Politik
Vi står over for en stor global systemkrise, som omfatter finanskrisen, fødevarekrisen og miljøkrisen, og det kræver tilsammen en radikal samfundsforandring.
Hans Jakob Helms roman ”Hvis du fløjter efter nordlyset” giver et interessant portræt af den hvide mands utilstrækkelighed i det arktiske område. For mange personer og samtaler forvirrer dog.
Det bliver aldrig til ret meget andet end mikrofonholderi i Dan Jørgensens forsøg på at indgyde os alle et nyt grønt håb i klimapolitikken.
Grundig redegørelse for betydningen af vandet i Skjern Å og andre steder.
Hvis man skal bruge en teologisk begrundelse for at passe på miljøet og redde klimaet, ja så er den netop kommet i handlen.
Det er slut med klimadebattens moralske skønhedskonkurrence. Ny bog kræver politisk handling og er spækket med forslag til, hvad vi skal gøre for at blive grønne og ikke mindst blive rige af det.
De fire første bøger fra forlaget Verve fik flotte anmeldelser. To af titlerne har ligget på Arnold Buscks bestsellerliste hen over sommeren og lige om hjørnet venter efterårets bøger.
Er du vild med at høre om eksotiske steder og danskerne bag udforskningen af dem?
Biografi: Vidtfavnende murstensværk om Albert Einstein lider under tung dansk oversættelse.
Opvarmning: Bjørn Lomborgs nye bog om klimaforandringer burde være pligtlæsning for politikere, embedsmænd og meningsdannere verden over.
Viser 1-10 af 11 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...