Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Vælg genre
close
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Moral & etik
Politik
Vælg temaer
close
 • Drama (0)
  Familie & slægt (0)
  Fantasy (0)
  Klassikere (0)
  Natur & miljø (0)
  Parliv & erotik (0)
  Psykologi (0)
  Science fiction (0)
  Venskab (0)
Turbofinans: Aktier handles på fraktioner af et øjeblik, og selv trænede aktiehandlere forstår faktisk ikke, hvad der foregår. Ny bog beskriver hvordan.
Naja Marie Aidt, Line Knutzon og Mette Moestrups kollektive fletværk er en vigtig og sanselig bog, der er forvirret på et højt niveau.
Det er længe siden, at begrebet race blev politisk ukorrekt, men ifølge romanens nigerianske hovedperson, Ifemelu, der emigrerer til USA, er racediskrimination en integreret del af den amerikanske virkelighed. Hun kanaliserer sine rystende erfaringer ud gennem en blog, som hurtigt bliver vanvittigt ...
Diskussioner om politikeres moral er langtfra et moderne fænomen. Velskrevet bog genopliver en kulørt skandale fra 1887.
Undervisning handler ikke længere om identitetsdannelse og forankring, men om målbare færdigheder og kompetencetænkning. En læsværdig debatbog om etik og undervisning.
Ingen tvivl om, at Zornig, Post og Kiær er særdeles vidende på socialområdet. Man strejfes dog af den tanke, at nogle flere mænd på området ville gavne almenvellet.
Hverken den personlige frihed eller den private ejendomsret er så ukrænkelige, som vi går og tror. Jens Peter Christensen fortæller vidende og engageret om den danske grundlov, som han trods alt er ganske glad for.
Var Hans Fallada antisemit? Hans fascinerende fængselsdagbog rummer en række betændte formuleringer. Læs selv, og bliv klogere!
Debatbog: Ny antologi vil frygtelig gerne overbevise om “hate speech”-loves fortræffeligheder, men fremstår som en provinsiel og forudsigelig afliring af udokumenterede påstande.
Anmeldelse: Sammen med Bech & Necefs “Er danskerne racister?” er “De anstændige” et vigtigt bidrag til kritikken af det hykleri i indvandringsdebatten, som forsvaret for “den gode tone” har medført.
Viser 1-10 af 54 resultater
1
2
3
4
5
6
>
Vi anbefaler
Loading...