Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Biografi
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Politik
Vælg temaer
close
Anmeldelse: Qvortrups selvbiografi er underholdende medie- og selvkritisk læsning, men hans forsøg på at fremstå uskyldig i Se & Hør-sagen overbeviser ikke.
Mikael Jalvings biografi af Søren Krarup er, trods mangler, en vigtig bog om en vigtig kulturkritiker, der i en vis forstand vandt den hele verden og måtte bøde med sin sjæl. Eller noget af den, i hvert fald.
Der var engang, da Emil Zátopeks navn var på alles læber, men i dag kender de færreste den legendariske langdistanceløber. Det råder Jean Echekoz bod på i et fortræffeligt lille eftermæle.
Pressehistorie, forfatningskamp og biografi væves flot sammen i Gregers Dirckinck-Holmfelds biografi om Ekstra Bladets legendariske første chefredaktør.
Anders Breivik var åbenlyst en paranoid racist, men der var også andet, der drev ham. En norsk forfatter har gransket hans barndom og fremlægger en overraskende, men plausibel teori.
Hvorfor skal vi vide, at Anders Samuelsens far drak sig ihjel? Og at hans afløser, den onde præst med de diabolske bakkenbarter, tvang den små Anders til at spise hamburgerryg i kvalmende mængde?
Krigsministeren fylder for meget i Søren Mørchs historie om Anders Fogh Rasmussen.
Selvbiografi: Pletvis selvretfærdig, jovist, men Pia Kjærsgaards selvbiografi tegner billedet af en oprigtig og ærlig politiker. Den slags er et særsyn.
Den pakistanske skolepige Malala blev skudt af Taleban, fordi hun forsvarede pigers ret til uddannelse. Hun overlevede, og i en ny bog fortæller hun sin historie.
O’Reilly og Dugards Kennedy-biografi er en tilgængelig og velformidlet skildring af Kennedys tid som præsident og attentatet, der dræbte ham.
Viser 1-10 af 102 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...