Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Antologi
Debatbog (3)
Skuespil (1)
Billedbog (0)
Biografi (0)
Brevsamling (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Politik
Vælg temaer
close
 • Drama (0)
  Fantasy (0)
  Humor & satire (0)
  Krimi & mystik (0)
  Natur & miljø (0)
  Psykologi (0)
  Science fiction (0)
  Socialrealisme (0)
  Venskab (0)
Uddannelsessystemet er under forandring med stigende fokus på, hvad der kan vejes og måles. En ny antologi går til modangreb på kompetencetænkning og konkurrencestat.
Næste år er det 100 år siden, at danske kvinder fik stemme- og valgret. Jubilæet fejres med et kor af kvindestemmer i en ny antologi.
Antologi: 90 pct. af alle danske forældre sender deres et-årige i vuggestue eller dagpleje. Det er en ringe løsning for barnet, mener syv kvinder, der har valgt hjemmepasning.
Debatbog: Ny antologi vil frygtelig gerne overbevise om “hate speech”-loves fortræffeligheder, men fremstår som en provinsiel og forudsigelig afliring af udokumenterede påstande.
Den første utopi kan nu læses i ny, frisk oversættelse.
Occupy Wall Street-bevægelsen hylder sig selv med et helt ukritisk skrift om dens aktioner, ideer og indignation. Selvoptaget, indspist, men også glimtvis oplysende.
11 danske forskere har behandlet mange aspekter af livet som muslim i Danmark i de sidste 10 år. Antologiens svaghed er, at alle bygger på den samme præmis.
Den politiske antologi Konservatisme er nyttig til at stifte bekendtskab med den konservative tradition.
Ny antologi afdækker de folkelige bevægelser i Danmark. Et udpluk af vækkelser, andelsforeninger og idrætsklubber motiveret af alt fra karismatisk ledelse til kolde kontanter.
Tænketanken Cepos fejrer sig selv med en hel masse gamle avisartikler. Alt i alt ikke så få godbidder, men helhedsfornemmelsen nærmer sig forstoppelse.
Viser 1-10 af 26 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...