Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Politik
Anmeldelse: Qvortrups selvbiografi er underholdende medie- og selvkritisk læsning, men hans forsøg på at fremstå uskyldig i Se & Hør-sagen overbeviser ikke.
Puk Damsgaard har oplevet krigen i Syrien på nærmeste hold og beretter illusionsløst og informativt om sine oplevelser og menneskeskæbner.
Rigets fremtid: Martin Breum formår sobert og levende at gengive den ophedede debat om Grønlands løsrivelse eller fortsatte forbliven i rigsfællesskabet.
Adam Smiths første og temmelig oversete hovedværk foreligger nu på dansk.
Det Konservative Folkeparti er i dyb krise. En ny bog fortæller historien om, hvordan det kunne gå så galt.
Hun fortæller om krig og stoffer og nætter med Leonard Cohen, men danser på overfladen i sine erindringer.
Det var ikke kun politibetjente, politiske fanger og jøder, der blev sendt i kz-lejre under Besættelsen, men også kriminelle og arbejdsløse. De oversete ofre for nazismen får nu deres historie fortalt.
Hillary Clintons ministererindringer er alt for hensynsfulde og langtrukne og kommer aldrig under huden på hovedpersonen.
Mikael Jalvings biografi af Søren Krarup er, trods mangler, en vigtig bog om en vigtig kulturkritiker, der i en vis forstand vandt den hele verden og måtte bøde med sin sjæl. Eller noget af den, i hvert fald.
Mens Kina har brugt sine digitale kræfter på overvågning og kontrol, har Sydkorea skabt et økonomisk mirakel med popmusik og kultur. Fascinerende ny bog om landet, der dansede sig fra tredjeverdens-fattigdom til blød magt og rigdom.
Viser 1-10 af 727 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...