Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Vælg genre
close
 • Billedbog (0)
  Dokumentar (0)
  Essays (0)
  Fortællinger (0)
  Fotobog (0)
  Graphic novel (0)
  Historiebog (0)
  Håndbog (0)
  Noveller (0)
  Opslagsværk (0)
  Saga & krønike (0)
  Samtalebog (0)
  Sangbog (0)
  Tegneserie (0)
  Tidsskrift (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Parliv & erotik
Politik
Vælg temaer
close
Bertolt Brechts hustru har inspireret Lis Vibeke Kristensen til at skrive en roman om forbudt kærlighed i det tidligere Østtyskland.
Jógvan Isaksen udfordrer politik og seksualitet i sin nye Færø-krimi.
Oprør: Nobelpristageren Mo Yan, der ellers er medlem af kommunistpartiet og har talt for censur, skrev i 1998 en kritisk og veloplagt roman om den himmelråbende uretfærdighed i det kinesiske samfund. Den findes nu på dansk.
Asta Olivia Nordenhofs første digtsamling er den mest triste, fløjtende ligeglade, oprørske, engagerede, humoristiske og nogle gange vildt elegante tv-serie, jeg aldrig har set.
Roman: Paul Tordays debutroman er både interessant og rammende, men river på grund af formen aldrig sin læser helt med.
Danske mænd vil helst have kvinder fra ikke-vestlige lande, mens danske kvinder lidt har mistet interessen for at hente de ”mørke mænd” med hjem. Hvorfor, får vi delvist at vide i en ny bog om blandede ægteskaber herhjemme.
Mary Wollstonecraft (1759-97) er en af kvindebevægelsens pionerer. Nu foreligger hendes mest berømte kampskrift i ny oversættelse.
10 forsvundne millioner, en smule sex og skamløse politikere og embedsmænd. Uffe Stormgaard har begået noget så sjældent som en kommunal spændingsroman.
Philip Roths 13 år gamle roman kan læses som et privat hævntogt. Men den indeholder også fine glimt af en mistroisk tid.
Når politik bliver fiktion er det ikke til at skelne fra TV-avisen eller dramaserien Borgen. Eller for den sags skyld Mogensen & Kristiansen.
Viser 1-10 af 33 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...