Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Antologi (0)
Billedbog (0)
Biografi (0)
Brevsamling (0)
Debatbog (0)
Digte (0)
Dokumentar (0)
  Kunstner
A.J. Kazinski (0)
A.-M. Vedsø O... (0)
A.S. Byatt (0)
Abraham Cahan (0)
Adam Hochschild (0)
Adam Holm (0)
Adam Krzeminski (0)
  Temaer
Drama (0)
Familie & slægt (0)
Fantasy (0)
Filosofi (0)
Historie (0)
Humor & satire (0)
Klassikere (0)
Krig (0)
Krimi & mystik (0)
Kunst & kultur (0)
På trods af gentagelserne er også det sidste bind af Koldaus trilogi om Aarhus Universitet spændende og perspektivrig læsning.
Portræt: Margrethe Vestager vil ikke have skrevet sin biografi, men nok have fast ryg om sine tweets. I denne diskrepans ligger også en slags portræt.
En af verdens bedste fodboldspillere har skrevet en af verdens mest uambitiøse selvbiografier. Wayne Rooneys fortælling skal dog nok appellere til hans mange fans.
Stig Olesen og Carsten Ingemann har besøgt 12 vidt forskellige halvøer på alle mulige årstider. Det er der kommet en ualmindelig smuk og helstøbt bog ud af.
Occupy Wall Street-bevægelsen hylder sig selv med et helt ukritisk skrift om dens aktioner, ideer og indignation. Selvoptaget, indspist, men også glimtvis oplysende.
Ib Bondebjerg har begået en aldeles glimrende, men noget rutinepræget bog om dansk dokumentarfilm.
Frugtbare partnerskaber mellem offentlige institutioner og private virksomheder kan skabe innovative forandringer og nye produkter, som kan eksporteres. Sådan lyder påstanden i en ny spændende bog.
Dokumentar: Tre aktuelle bøger udgør tre vidt forskellige forsøg på at vise os de verdener, som vi ikke kender - et liv langt væk fra middelstanden og dens trivialitet.
En forsker i religionsvidenskab har undersøgt vietnamesere i Danmarks liv og færden.
Alle skal udrustes til at følge med i diskussionen om fremtidens folkeskole. •Det er ambitionen for en lille ny debatbog.
Vi anbefaler
Loading...