Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Noveller
Antologi (0)
Billedbog (0)
Biografi (0)
Brevsamling (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Socialrealisme
Glimt: Kun de færreste ved, at den berømte skuespiller Asta Nielsen efter filmkarrieren skrev nogle fortryllende erindringsstykker.
”Åben himmel” skildrer genkendelige mennesker i genkendelige miljøer i et genkendeligt Danmark. Ikke uden evner, men for glat.
Çiler Ilhan modtog i 2011 EU’s Litteraturpris for sin barske novellesamling om verdens forfulgte. Bogen er tilegnet dem, der er fordrevet fra deres hjem, deres hjemland, deres krop og deres sjæl.
Novellerne viser, at integration er et minefelt af sprængfarlige forventninger og idealer både inden for familien og uden for i samfundet.
Annie Proulx' noveller fra Wyomnig fortæller tørt og nøgternt om barske miljøer. • Her - mellem tradition og modernitet - er der ikke megen plads til unødigt føleri.
Noveller: Leif Davidsens ”Utahs bjerge og andre historier” er stramme, indfølte og velturnerede historier med en skarp aktuel brod.
12 fortællinger om mødet mellem Nigeria og drømmen om det gode vestlige liv.
Der er for mange omveje og for meget snak i de 15 noveller i denne samling.
Lejlighedstekster og små novelleperler fra Jan Sonnergaards første 18 forfatterår. Når han gider, kan han være én af de bedste, vi har.
Vi anbefaler
Loading...