Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Vælg genre
close
 • Digte  (1)
  Essays  (1)
  Antologi (0)
  Billedbog (0)
  Brevsamling (0)
  Graphic novel (0)
  Håndbog (0)
  Noveller (0)
  Opslagsværk (0)
  Saga & krønike (0)
  Samtalebog (0)
  Sangbog (0)
  Skuespil (0)
  Tegneserie (0)
  Tidsskrift (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Natur & miljø
Samfund
Vælg temaer
close
Anmeldelse: Forfatteren Kristian Ditlev Jensen droppede swinging London til fordel for Højer, Christiansfeld og Flensborg. I sin nye kaffebordsbog beretter han veloplagt om marsken, kålpølserne, grænsen og Æ Sproch.
Naturhistorie: Indbydende bog om 80 års klima- ændringer i Grønland er ikke blot en spændende historisk beretning, den er også højaktuel.
Vi står over for en stor global systemkrise, som omfatter finanskrisen, fødevarekrisen og miljøkrisen, og det kræver tilsammen en radikal samfundsforandring.
Den globale opvarmning og radikale politiske kræfter er vigtige elementer i en finsk krimi, hvor hovedpersonen frygter for sin kones liv.
Den canadiske forfatter Jeffrey Moores økoroman ”Jaget vildt” er lige dele ”Twin Peaks” og Coen-brødrene.
Stig Olesen og Carsten Ingemann har besøgt 12 vidt forskellige halvøer på alle mulige årstider. Det er der kommet en ualmindelig smuk og helstøbt bog ud af.
Kulturhistorie: Kjeld Hansen løfter fornemt arven efter Achton Friis med et kæmpeværk om de store forandringer i det danske landskab.
Der pustes nyt liv i andelstanker og selvforvaltning i filosoffen og landmandens bud på fremtidens ressourcedeling. Inspireret, engageret og vidtløftigt.
Gerd Laugesen på en anderledes rundtur i Vadehavet.
Hans Jakob Helms roman ”Hvis du fløjter efter nordlyset” giver et interessant portræt af den hvide mands utilstrækkelighed i det arktiske område. For mange personer og samtaler forvirrer dog.
Viser 1-10 af 51 resultater
1
2
3
4
5
6
>
Vi anbefaler
Loading...