Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Debatbog
Antologi (1)
Billedbog (0)
Biografi (0)
Brevsamling (0)
Digte (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Moral & etik
Politik
Samfund (19)
Krig (2)
Historie (1)
Drama (0)
Familie & slægt (0)
Fantasy (0)
Turbofinans: Aktier handles på fraktioner af et øjeblik, og selv trænede aktiehandlere forstår faktisk ikke, hvad der foregår. Ny bog beskriver hvordan.
Naja Marie Aidt, Line Knutzon og Mette Moestrups kollektive fletværk er en vigtig og sanselig bog, der er forvirret på et højt niveau.
Undervisning handler ikke længere om identitetsdannelse og forankring, men om målbare færdigheder og kompetencetænkning. En læsværdig debatbog om etik og undervisning.
Ingen tvivl om, at Zornig, Post og Kiær er særdeles vidende på socialområdet. Man strejfes dog af den tanke, at nogle flere mænd på området ville gavne almenvellet.
Debatbog: Ny antologi vil frygtelig gerne overbevise om “hate speech”-loves fortræffeligheder, men fremstår som en provinsiel og forudsigelig afliring af udokumenterede påstande.
Anmeldelse: Sammen med Bech & Necefs “Er danskerne racister?” er “De anstændige” et vigtigt bidrag til kritikken af det hykleri i indvandringsdebatten, som forsvaret for “den gode tone” har medført.
Hver dag skades eller dør kræftpatienter på grund af »utilsigtede hændelser« i systemet. En ny bog stiller skarpt på kræftbehandlingen i det danske sundhedsvæsen.
Journalistisk testamente: Kan det i et samfund med svage eller ikke-eksisterende demokratiske institutioner lade sig gøre at bedrive kritisk journalistik uden at vælge side? Ikke i Anna Politkovskajas tilfælde.
Ytringsfriheden hører til de omdiskuterede friheder i dag. Selv om man skulle tro, at denne basale frihed var nogenlunde sikret, er der masser af eksempler på ønsker om undertrykkelse af ytringsfriheden til fordel for andre hensyn.
En rablende selvbiografi af Gud blev ikke solgt overalt i USA. Bogen er er udformet som en lang, småsludrende kommentar til Det Gamle og Det Nye Testamente.
Viser 1-10 af 24 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...