Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Fortællinger
Antologi (1)
Billedbog (0)
Biografi (0)
Brevsamling (0)
Debatbog (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Moral & etik
Vælg temaer
close
 • Venskab  (1)
  Drama (0)
  Familie & slægt (0)
  Krig (0)
  Krimi & mystik (0)
  Natur & miljø (0)
  Parliv & erotik (0)
  Psykologi (0)
  Science fiction (0)
  Tro & ånd (0)
I Danmark findes slaver i form af prostituerede kvinder, der er lokket hertil med gyldne løfter. En ny bog fortæller om deres skæbner.
Bander, bandekultur og bandebekæmpelse er kommet til at fylde mere i det danske landskab. • En ny antologi kaster lys over fænomenerne.
I en åndløs og overfladisk tidsalder er der behov for dybere refleksioner over tilværelsen end dem, som Thomas Blachman fra ”X Factor” leverer. Det er Czeslaw Milosz i stand til.
På trods af en rig persisk fortælletradition er det er meget sjældent, at der bliver udgivet iransk børnelitteratur i Danmark.
En fornem ny oversættelse af ”Æsops fabler”, der indeholder eviggyldige sandheder.
Det er ikke sjovt at komme på alderdomshjem, men plejehjemmet Lotte gør sit for at kaste lys over den sidste rejse. Fem beboere optræder i en ny interviewbog om plejehjemmet.
Det er vanskeligt at komme i tanker om andre end Louis Jensen, der kunne skrive denne bog, og i hvert fald kan kun Otto Dickmeiss illustrere den..
Kvinder i Kina har i stort antal været nødt til at give pigebørn fra sig på grund af et-barns-politikken, gamle traditioner og fattigdom. Xinran Xue fortæller deres historie.
Charlotte Weitze skriver om eksistentielle, almenmenneskelige problem- stillinger.
Manu Sareen lader sine figurer være inkarnationer af de værste fordomme om både etniske minoriteter og etniske danskere.
Viser 1-10 af 13 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...