Find mere om:
Forfatter skriver roman i et glasbur | bog.guide.dk

Forfatter skriver roman i et glasbur

Forfatteren Frank Langmack lader sig spærre inde i et glasbur i syv døgn for at skrive en roman

Københavns Hovedbibliotek lægger i syv døgn kasse til, at forfatteren Frank Langmack i fuld offentlighed og under nøje overvågning skal skrive en roman.

"Skabelsen" bliver eksperimentet kaldt.

Forfatteren bliver den 7. november lukket inde i sin skrivehule med sin computer og sine idéer. Blot en enkelt gang om dagen vil han blive lukket ud for at svare på spørgsmål fra publikum.

I "Skabelsen" vil Frank Langmack presse sig selv til at skrive en hel roman på samme tid som han normalt bruger på en novelle, og publikum kan følge hele processen.

Under de daglige pauser fra buret får publikum lejlighed til at høre om forfatterens tilstand og foreslå nye drejninger til plottet.

Eksperimentet finder sted i forbindelse med temaugen København læser fra den 7. til 13. november. Arrangørerne stiller selv spørgsmålstegn ved, om det overhovedet vil lykkes forfatteren at gennemføre skriveprocessen, eller om han vil bukke under for "fysisk og mentalt pres".

Til dagligt skriver Frank Langmack noveller og er bagsideklummeskribent i DSB-magasinet Byens Puls. Herudover er han tidligere Danmarks- og Øresunds-mester i den litterære genre Poetry Slam, hvis skriveramme begrænser teksters længde til tre minutter og ti sekunders oplæsning.

Anmeldelse af Max Bendixen - Tak for besøget, Teddy

10-11-2014: Den ustyrlige multikunstner Teddy Sørensen præsenteres i en spændende bog, der både rummer hans skyggesider og fandenivoldske natur. Læs artikel

Anmeldelse af Lars Bo Bojesen - Tilblivelsen af myndighed. 5 Essays om etik og pædagogik

08-11-2014: ... Men fem essays om etik og pædagogik viser, hvordan hovedet måske kan sættes på igen. Læs artikel

Anmeldelse af Jens Blendstrup og Lars Gundersen - Venedig – eller kunsten at fare vild

08-11-2014: Afkroge: Jens Blendstrup er i grotesk topform, når han fabulerer om Venedig akkompagneret af Lars Gundersens fotos. Læs artikel

Anmeldelse af Juliet Macur - En kæde af løgne. Afsløringen af Lance Armstrongs bedrag

02-11-2014: Prisvindende amerikansk journalist laver en Ole Bornedal om vor tids største cykeldrama, så man keder sig halvt ihjel. Læs artikel

Anmeldelse af Amalie Smith - Marble

24-10-2014: Egensindig og fascinerende romandebut af billedkunstneren og forfatteren Amalie Smith. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...