Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Vælg genre
close
 • Billedbog (0)
  Brevsamling (0)
  Digte (0)
  Dokumentar (0)
  Faglitteratur (0)
  Fotobog (0)
  Graphic novel (0)
  Håndbog (0)
  Noveller (0)
  Opslagsværk (0)
  Saga & krønike (0)
  Sangbog (0)
  Skuespil (0)
  Tidsskrift (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Kunst & kultur
Politik
Der var engang, da Emil Zátopeks navn var på alles læber, men i dag kender de færreste den legendariske langdistanceløber. Det råder Jean Echekoz bod på i et fortræffeligt lille eftermæle.
Historie: Danmarks historie er skabt af påvirkninger fra europæisk kultur. Det demonstrerer Lars Hovbakke Sørensen overbevisende i en ny indholdsrig danmarkshistorie.
Anmeldelse: En harsk satire over hykleri og følgagtighed i toneangivende politiske og kulturelle kredse.
Kunstneren Claus Carstensens omskiftelige arbejde er forbundet ved et vildt rodnet.
Formanden for PEN i Danmark, Anders Jerichow, begiver sig ud på, hvad han kalder »en verdensrejse i tabuer« for at beskrive bladtegnerens metier. Det er der kommet gode samtaler ud af.
Polemikeren og samfundsdebattøren Klaus Rifbjerg besidder ikke de nuancer og den ambivalens på tilværelsens vegne, som lyrikeren Rifbjerg gør. I en ny udgivelse går han efter manden i stedet for efter bolden.
For at give indtryk af hereticaneren Bjørn Poulsens tænkning kommer Jørgen Gammelgaard i sin bog med lange redegørelser for indholdet i snart sagt hvert eneste af hans foredrag.
En død mand taler ondt om de levende, men det er også det mest spændende i en gebrækkelig og klæbrig evangelisk tekst fra hjertet af Tøger-kulten.
”Eva + Adolf” byder bl.a. på gloselister, anatomitegninger, fotografier af blottede kvindekøn og en række forskellige lyriske stykker, hvoraf flere har bemærkelsesværdige grafiske opsætninger.
Mikkel Thykiers essay handler om, hvor svært det er for avantgardeforfattere at finde fodfæste. ”Over for en ny virkelighed” er også et kompromisløst angreb på den kulturelle magt.
Viser 1-10 af 21 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...