Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Biografi
Vælg genre
close
 • Roman  (1)
  Antologi (0)
  Debatbog (0)
  Digte (0)
  Dokumentar (0)
  Fortællinger (0)
  Fotobog (0)
  Graphic novel (0)
  Håndbog (0)
  Saga & krønike (0)
  Sangbog (0)
  Skuespil (0)
  Tegneserie (0)
  Tidsskrift (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Kunst & kultur
Vælg temaer
close
Den ustyrlige multikunstner Teddy Sørensen præsenteres i en spændende bog, der både rummer hans skyggesider og fandenivoldske natur.
Prisvindende amerikansk journalist laver en Ole Bornedal om vor tids største cykeldrama, så man keder sig halvt ihjel.
Anmeldelse: Ny biografi om skuespilleren Malene Schwartz er en noget ujævn, men ganske underholdende affære.
Karsten Jørgensen har skrevet den første dansksprogede biografi om George Harrison. Historien er fantastisk, men bogen er for lang.
Der var engang, da Emil Zátopeks navn var på alles læber, men i dag kender de færreste den legendariske langdistanceløber. Det råder Jean Echekoz bod på i et fortræffeligt lille eftermæle.
Jakob Levinsens veloplagte biografi om Richard Strauss er informativ og underholdende, men når aldrig helt ind under huden på jubilaren.
Monografi: Inspirerende og fremragende tematisk anlagt analyse af samtlige Francois Truffauts film. Bogen skæmmes af mekaniske psykoanalytiske teorier, men dem bærer man over med dens kvalitet taget i betragtning.
Christiane F. afmytologiserer sig selv i sin selvbiografi – og begår undervejs et raskt karaktermord på sin gamle helt, David Bowie.
Fodbold: Michael Laudrup er Danmarks største ikke-royale ikon. Grundig og vellykket biografi behandler den anstændige legendes første 13 år som træner.
Ikon: Henrik Palles krønike om Dan Turèll er gennemstrømmet af kærlighed til sin hovedperson og en enorm viden om hans samtids litterære og musikalske miljøer.
Viser 1-10 af 100 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
Vi anbefaler
Loading...