Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Roman (11)
Antologi (0)
Billedbog (0)
Biografi (0)
Brevsamling (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Krimi & mystik
Socialrealisme
Samfund (6)
Drama (2)
Historie (2)
Politik (1)
Familie & slægt (0)
Nye knogler dukker op i en arkæologisk udgravning i Varg Gyllanders nye krimi.
Kort før offentliggørelsen af en skelsættende rapport om de dødelige virkninger af vaccinen mod difteri, stivkrampe og kighoste dør en ledende forsker.
Flot litterær dokumentarisme fra Line Holm Nielsen.
Sidste bind i James Ellroys monumentale ”Underworld, U.S.A.”-trilogi på dansk. Det er noget nær umuligt, men er lykkedes imponerende alligevel.
Anden omgang af fhv. drabschef Ove Dahls fortællinger, som berører i alt 11 kriminalsager. Overvågningskameraer og dna har i de senere år hjulpet politiets arbejde.
Forfatteren Erwin Neutzsky-Wulffs romanforsøg over en af historiens mest berømte seriemordere er langt hen ad vejen en besynderligt politiserende affære.
En velfortalt historie om bortførelser og konflikten mellem Japan og Nordkorea.
Lægeromanen synker dybere end normalt. Læge og debattør Vibeke Manniche slipper alt andet end helskindet igennem fra sin debutroman ”Skrøbelige hjerter”.
Ruth Rendell har skrevet en ny kvalitetskrimi med et effektivt plot, fascinerende personkarakteristik og kritisk udblik til det moderne multikulturelle Storbritannien.
Sara Blædel lader sine plots udvikle sig til noget i retning af en krydsning mellem Enid Blytons børnekrimier om ”De fem” og så slægtsfejder À la Morten Korch. Sproget gør bestemt ikke noget væsen af sig.
Viser 1-10 af 14 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...