Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Erindringer
Biografi (2)
Antologi (0)
Billedbog (0)
Brevsamling (0)
Debatbog (0)
Digte (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Krig
Socialrealisme
Historie (11)
Samfund (4)
Politik (2)
Venskab (1)
Drama (0)
Familie & slægt (0)
Økonom Marcus Knuth har tilbragt tre år som soldat og diplomat. Det har været en lærerig og spændende oplevelse. Men mest for ham selv.
Anden Verdenskrig: En usentimental beskrivelse af det ubeskrivelige.
Den bramfri Lars R. Møllers erindringer er en ujævn, men fornøjelig bog.
Tilbageblik: Idealitet og virkelighed går op i en højere enhed i Tom Hermansens samtalebog med den 94-årige modstandsmand og kræftforsker Jørgen Kieler.
Historie: Britiske flyverheltes erindringer er tæt på at være tegneserielyrik. Heldigvis er tiden løbet fra denne slags udgivelser.
Som dreng overlevede han Holocaust. Som voksen psykiater analyserer han sine egne oplevelser og erindringens psykologi.
En usædvanligt reflekteret kvindes rørende og nøgterne erindringer om sit livs første kærlighed er blevet omsat til et af de seneste års mest læseværdige bøger om holocaust.
Den britiske historiker Roger Moorhouse skildrer blændende dagliglivet i Berlin under Anden Verdenskrig. Dagbøger, interviews og erindringer er værkets hovedkilder.
Jens Albert Berg har fortalt om sine oplevelser til journalisten Ole Sønnichsen. Det er der kommet en på en gang forunderlig skæbnefortælling og problematisk bog ud af.
I Anden Verdenskrig mister den jødiske, polske treårige Michael sin familie. Den katolske barnepige Gertruda lover på moderens dødsleje at redde den lille dreng.
Viser 1-10 af 12 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...