Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Vælg genre
close
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Krig
Grundig og velskrevet biografi om en dansk officer i tysk tjeneste på østfronten.
Anders Bo Rasmussens bog om danske skæbner i Den Amerikanske Borgerkrig er velskrevet og grundigt researchet.
Multimediebog: Nyeste skud på stammen i den apokalyptiske ungdomslitteratur er en højstemt multimedieroman. Den ”Hunger Games”-lignende historie kan læses som gammeldags papirroman, eller man kan deltage i den globale skattejagt efter 500.000 dollars.
Puk Damsgaard har oplevet krigen i Syrien på nærmeste hold og beretter illusionsløst og informativt om sine oplevelser og menneskeskæbner.
30 år skulle der gå, før Stefan Hertmans var moden til at skrive historien om sin bedstefar. Det er bevægende læsning.
Efter Første Verdenskrig gik alle værdier af led, og troen på det gode kom til at virke som en forældet drøm. Céline beskriver i sin berømmede roman, hvordan et ødelagt menneske gebærder sig i en ødelagt verden.
Ny, ældre bog af Antony Beevor, læseværdig og detaljemættet, men med lovlig megen sladderhistorie.
Genanmeldelse: Robert Graves’ berømte førstehåndsskildringer fra Første Verdenskrig blander realistisk gru med galgenhumor.
Historie: Lystløgner, krigshelt, slubbert, hædersmand eller bedrager? Flemming B. Muus er modstandskampens allermest omstridte skikkelse. Sven Ove Gades biografi føjer nyt til billedet af patrioten, der blev landsforvist.
Moebius revolutionerede tegneserien i 1980’erne, blandt andet med mastodontværket ”Edenas Verden”, der nu endelig foreligger i samlet udgave på dansk.
Viser 1-10 af 485 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...