Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Roman
Antologi (0)
Billedbog (0)
Biografi (0)
Brevsamling (0)
Debatbog (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Klassikere
Vælg temaer
close
Roman: Der er liv og poesi i Karsten Sand Iversens flotte og dristige nye oversættelse af et af verdenslitteraturens mesterværker.
Diskussionen om det gode liv har altid fundet sted. Albert Cosserys alvorsdybe farce over det klassiske tema er blændende underholdning.
F. Scott Fitzgeralds debutroman udkommer efter 93 år for første gang på dansk. Den er stadig værd at læse.
Under navnet Pierre Andrezèl udgav Karen Blixen en fremragende og konstant foruroligende gotisk gyser. Nyudgivelsen er dog ikke helt tilfredsstillende.
Klassiker: Martin A. Hansens “Løgneren” blev latterliggjort af universitetsmarxisterne, men står i dag som et indiskutabelt storværk.
Tysk kultur er andet og mere end Bayern München vs. Borussia Dortmund. En romanklassiker genudgives.
Tidsbillede: Selv om nyoversættelsen af Marcel Prousts ”På sporet af den tabte tid” ikke gør meget stads af sig, er den både en fryd og en nødvendighed. I bind fem af det enorme tidsbillede begynder verden at forandre sig for altid.
Rosenkilde & Bahnhof har genudgivet Sherwood Andersons ”Winesburg Ohio”, der har små hundrede år på bagen. Forlaget har ligeledes genudsendt Patricia Highsmiths krimi fra 1965 ”Hvem er kat - hvem er mus?”.
Det forbliver en gåde, hvorfor det er blevet fundet relevant med en nyoversættelse af Marquis de Sades hovedværk.
”Moby Dick; or, the Whale” fra 1851 er oversat til dansk ud fra Herman Melvilles oprindelige manuskript. Det er flot oversættelseskunst.
Viser 1-10 af 39 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...