Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Humor & satire
Moral & etik
Samfund (9)
Politik (2)
Drama (1)
Fantasy (1)
Filosofi (1)
Familie & slægt (0)
En rablende selvbiografi af Gud blev ikke solgt overalt i USA. Bogen er er udformet som en lang, småsludrende kommentar til Det Gamle og Det Nye Testamente.
Norske Marvin Halleraker står bag både tekst og billeder i denne mærkelige fortælling om Freddy, der er tatoveret fra top til tå.
Der er mange sjove episoder undervejs i ”Ude bedst”. Handlingen ligger dog lidt tungt i svingene, efter at de første overraskelser har lagt sig.
Johannes Møllehaves kronikker og klummer fra det seneste halvandet år viser, at selv drevne foredragsholdere og forfattere nogle gange kan trænge til en redigeringsmæssig opstrammer.
Hovedpersonen i Ian McEwans nye roman er en nobelprisvinder. Udadtil den pålidelige videnskabsmand, men indadtil et bundløst søle af råddenskab.
Manu Sareen lader sine figurer være inkarnationer af de værste fordomme om både etniske minoriteter og etniske danskere.
Journalisten, kritikeren og studieværten Klaus Rothstein har taget sine holdninger med på ferie. Både dem, som vi kender, og dem, som vi ikke kender så godt. De sidste er de bedste.
Haldor Laxness' barnebarn, Audur Jonsdottir, har skåret typerne for skarpt til i sin nye roman.
Feminister vil ikke have lige rettigheder. De vil have positiv særbehandling. I hvert fald ifølge en ny bog om ligestilling.
Anders Morgenthaler udgiver en ny bog med dyrefabler.
Viser 1-10 af 14 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...