Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Debatbog
Antologi (0)
Billedbog (0)
Biografi (0)
Brevsamling (0)
Digte (0)
Dokumentar (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Humor & satire
Samfund (7)
Politik (4)
Drama (0)
Familie & slægt (0)
Fantasy (0)
Den engelske musikkritiker, klummeskribent, komiker og skriveorkan Caitlin Moran er frygtløs, ublu og venligt revsende over for anti-feminister og andre idioter.
Lene Andersens vision for, hvordan Danmark skal se ud om 17 år, er en blanding af originale betragtninger og utopisk ønsketænkning.
Hvem havde troet, at en skatteomlægning kunne få cirka 50 svenskere til at udskyde døden? ”Poligak” er en underholdende og tilgængelig indføring i overraskende politiske sammenhænge.
Underfundigt. Den i Danmark bosatte Michael Booth skriver i god engelsk tradition både ondsindet, morsomt og indsigtsfuldt om sit nye hjemland.
Thomas Wivel vil vældig gerne overbevise sin læser om sit intellektuelle overskud. Det lykkes dog ikke i træg samfundssatirisk minibog.
Lau Aaen argumenterer overbevisende og stærkt underholdende for, at jobsøgningskurser som det, han deltog i og beskriver i bogen ”Dagpengeland”, er et absurd spild af tid og penge.
En rablende selvbiografi af Gud blev ikke solgt overalt i USA. Bogen er er udformet som en lang, småsludrende kommentar til Det Gamle og Det Nye Testamente.
Feminister vil ikke have lige rettigheder. De vil have positiv særbehandling. I hvert fald ifølge en ny bog om ligestilling.
Nogen har fået den geniale idé at Farshad Kholghi og Jan Lindhardt skal mødes og snakke sammen, men et dobbeltinterview gør som bekendt ingen samtale
Vi anbefaler
Loading...