Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Historiebog
Antologi (0)
Billedbog (0)
Biografi (0)
Brevsamling (0)
Debatbog (0)
Digte (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Drama
Historie (9)
Krig (7)
Samfund (2)
Filosofi (1)
Politik (1)
Familie & slægt (0)
Fascinerende bog beretter om det moderne Japans fødsel.
Børn af danske modstandsfolk fortæller om barndomme med psykisk skadede forældre, ”åndelig vold” – og stolthed.
Historien om bankrøveren, der måske var hypnotiseret, er kendt af mange. Desværre forsyner en ny bog om forbrydelsen os ikke med en nøgle til at åbne denne besynderlige sag.
Gåden om, hvad der fik den danskfødte DDR-digter Knud Wollenberger til som Stasi-agent at forråde sin hustru, er aldrig blevet løst.
Susanne Zimer Feierskov har skrevet om de danske piloter i RAF under Anden Verdenskrig. Hendes egen bedstefars eventyrlige liv fortjente faktisk at stå alene.
Det elementære drama, som forlis og myte i forening evigt ejer, drukner i stil og koncept i ”Danskerne på Titanic”. Metaforer er selvmodsigende, og den illusion, som sproget skulle skabe, opstår aldrig.
Bogversionen til tv-serien ”The Pacific” er ganske fermt fortalt. •Det strategiske overblik over den komplekse krigsskueplads etableres aldrig.
En noget tør og teknisk beskrivelse af det store drama på Østfronten.
Adolf Eichmann var en af de store forbrydere under Anden Verdenskrig. •Den amerikanske journalist og forfatter Neal Bascomb har lavet en grundig research til bogen om Eichmann, men præsentationen har mangler.
Spændende spionberetninger om Den Kolde Krig med en dansk sidevinkel.
Viser 1-10 af 11 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...