Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Samtalebog
Håndbog (1)
Antologi (0)
Billedbog (0)
Biografi (0)
Brevsamling (0)
Debatbog (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Historie
Hvorfor indstillede Robert Walser sin forfattervirksomhed og lod sig indlægge på en psykiatrisk anstalt? En schweizisk samtalebog antyder måske et svar.
Glimrende interviewbog når langt omkring.
Terror-bog: ”Patentöchter” begynder som en bevægende dialog mellem to tyske kvinder. Undervejs udvides perspektivet på nærmest svimlende vis. Historien om den tyske terrorisme skal måske skrives om.
Per Stig Møller og Michael Bremerskov Jensen kommer i bogform vidt omkring i verden og historien.
Den eller de, som skrev Shakespeare, var både rosenkreuzere og fuldblods frimurere, lyder det i en spøjs og vidtløftig bog om, at Shakespeare ikke skrev Shakespeares stykker.
”Mens verden venter” er en smuk og tankevækkende hyldest til det gammeldags værtshus og dets unikke kvaliteter. Men den er desværre sunget af et lidt for enstemmigt kor.
I 1951 blev 22 grønlandske børn sendt til Danmark som led i et socialt eksperiment. Tine Bryld har undersøgt, hvordan det gik dem sidenhen. Bogen ligger bl.a. til grund for filmen ”Eksperimentet”.
Så er der musikbøger for voksne. Henholdsvis med og om rockens to store vagabonder: Tom Waits og Bob Dylan.
Politik og satire: Roald Als er en fremragende satirisk tegner, men efter 2001 tegner der sig et billede af en selvretfærdig virkelighedsopfattelse.
Interviewbog tager pulsen på kvindesagsforkæmpernes forhold til deres sønner.
Viser 1-10 af 14 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...