Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Historie
Moral & etik
Politik
Samfund (4)
Filosofi (2)
Krig (1)
Drama (0)
Familie & slægt (0)
Fantasy (0)
Humor & satire (0)
Diskussioner om politikeres moral er langtfra et moderne fænomen. Velskrevet bog genopliver en kulørt skandale fra 1887.
Var Hans Fallada antisemit? Hans fascinerende fængselsdagbog rummer en række betændte formuleringer. Læs selv, og bliv klogere!
”Dannelsens veje III” er nok tænkt som en lærebog. Den er meget pædagogisk i sin opbygning, klart skrevet, overskuelig og anvendelig om introduktion til de tænkere, der er medtaget.
Kvinder i Kina har i stort antal været nødt til at give pigebørn fra sig på grund af et-barns-politikken, gamle traditioner og fattigdom. Xinran Xue fortæller deres historie.
Alf Ross blev professor i 1938. Herefter dominerede han retsvidenskaben i Danmark de næste 40-50 år.
En vigtig fransk bog om kommunisternes folkemord i Sovjetunionen.
»Friheden duer til alt godt, trældommen duer til intet,« sagde N.F.S. Grundtvig, og Birthe Rønn Hornbech er enig. I sin nye debatbog kritiserer hun med digterpræstens tanker blandt andet den manglende åndsfrihed.
Ny bog om Europa indeholder 21 essays af bl.a. den nuværende pave, Joseph Ratzinger, den tjekkiske forfatter Milan Kundera og den britiske historiker Timothy Garton Ash, men ingen bidrag fra Norden.
Ny bog er en slags helgenkåring af hovedpersonen. Hun holdt hånden over faderen, som var gift i forvejen.
Kontroversiel amerikansk forfatter retter i ny bog fokus på de mange faktorer, der førte til Den Anden Verdenskrig. Han lægger ikke fingrene imellem.
Vi anbefaler
Loading...